Dealeri: de 30 de ani nu s-a mai întâmplat asta. Vânzările auto au scăzut din cauza pandemiei de coronavirus

Pandemia coronavirusului a afectat înmatriculările de automobile din Germania, iar acesta a dus la cel mai sever declin de înmatriculări din ultimele treci decenii, anunţă Asociaţia Germană a Industriei Auto (VDA)

2004 afișări
Imaginea articolului Dealeri: de 30 de ani nu s-a mai întâmplat asta. Vânzările auto au scăzut din cauza pandemiei de coronavirus

Dealeri auto: de 30 de ani nu s-a mai întâmplat asta. Ne confruntăm cu o provocare de o amploare fără precedent

Anul acesta, în luna martie au fost înmatriculate 215.000 de automobile, o cifră aflată în scădere cu 38% faţă de luna martie a anului trecut.

"Răspândirea coronavirusului şi măsurile de sănătate publică adoptate, precum restricţiile semnificative impuse vieţii publice, închiderea reprezentanţelor şi capacitatea redusă de lucru în birourile de înmatriculare au jucat un rol important. Ne confruntăm cu o provocare de o amploare fără precedent", a declarat preşedintele VDA, Hildegard Mueller.
 
Germania iese în faţă cu un bilanţ care te pune pe gâduri. Este singura ţără care dă semne că poate să ţină sub control numărul de victime. Explicaţia nemţilor este testarea în masă. Prof. Dr. Christian Drosten, directorul Institutului de Virusologie din Berlin: „Facem 500.000 de teste PCR pe săptămână în Germania, în toată ţara.”
 
În Germania sunt infectaţi 96,092 de oameni, 1,444 au murit,  26,400 de pacienţi au murit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici