Democraţii au fixat obiectivul de finalizare a anchetei care îl vizează pe Trump pentru decembrie

Parlamentarii democraţi speră să finalizeze ancheta ce îl vizează pe Donald Trump până la sfârşitul anului şi dezvăluie două articole pentru pentru punerea sub acuzare a preşedintelui - abuzul de putere şi obstrucţionarea justiţiei, au declarat mai mulţ parlamentari şi consilieri pentru Reuters.

409 afișări
Imaginea articolului Democraţii au fixat obiectivul de finalizare a anchetei care îl vizează pe Trump pentru decembrie

Democraţii au fixat obiectivul de finalizare a anchetei care îl vizează pe Trump pentru decembrie

Val Demings, un parlamentar democrat care face parte din comisiile de informaţii şi judiciare ale Camerei Reprezentanţilor, a declarat că anchetatorii din Congres ar trebui să poată încheia ancheta până în decembrie.

"Trebuie să fim temeinici, trebuie să fim metodici, dar trebuie să fie la timp", a spus ea pentru Reuters.

Trei surse democrate au spus că s-a discutat între unii democraţi despre încercarea de a încheia audierile şi de a organiza un vot punerea sub acuzare a preşedintelui până la vacanţa de Ziua Recunoştinţei, dar acest lucru pare extrem de puţin probabiil.

Anchetatorii mai au încă mulţi martori de intervievat, au transmis sursele.

Taguri:
sua,
trump,
anchetă

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici