VIDEO  Demonstraţie de forţă a ruşilor: lansează lansează 40 de rachete simultan cu al lor Grad

Ministerul Apărării de la Moscova îşi etalează armamentul greu, într-o tentativă de a speria adversarului şi pe aliaţii acestuia.

26964 afișări
Imaginea articolului Demonstraţie de forţă a ruşilor: lansează lansează 40 de rachete simultan cu al lor Grad

Un videoclip de propagandă lansat de Ministerul rus al Apărării prezintă militari ai Moscovei folosind BM-21, cunoscut şi sub numele de Grad, introdus în forţele armate sovietice în 1961.

Este un sistem de lansare de rachete echipat cu 40 de rachete pe vehicul. Este cel mai răspândit sistem de artilerie din lume, spune agenţia Reuters. Ceea ce subliniază şi modul în care poate trage, rachetele fiind echipate cu focoase incendiare sau chimice.

Apărarea Rusă nu a dezvăluit unde a fost filmat videoclipul, dar se subliniază detaliul că „armata a lovit fortăreaţa inamicului”. Încă nu există nicio confirmare a rezultatului atacului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici