DEZMĂŢ cu droguri la un festival din Sydney: Un tânăr a murit, iar peste 10 persoane au fost spitalizate

Un tânăr a decedat, duminică, în urma unei presupuse supradoze de droguri în cursul unui festival de dansuri ce a avut loc la Sydney, alte 130 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi peste zece au fost spitalizate, a anunţat poliţia australiană, potrivit The New York Times.

815 afișări
Imaginea articolului DEZMĂŢ cu droguri la un festival din Sydney: Un tânăr a murit, iar peste 10 persoane au fost spitalizate

DEZMĂŢ cu droguri la un festival din Sydney: Un tânăr a murit, iar peste 10 persoane au fost spitalizate

Un tânăr de 19 ani a fost transportat de urgenţă la spital, unde a decedat, iar alte trei persoane sunt în stare critică, dar stabilă.

Cinci persoane au fost arestate pentru trafic de droguri, a transmis poliţia, precizând că au efectuat peste 200 de percheziţii la eveniment, descoperind 62 de persoane ce aveau asupra lor droguri.

La evenimentul Knockout Games of Destiny ce a avut loc sâmbătă la Sydney au participat peste 18.000 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici