Dezvăluirile britanicilor: planul ascuns al lui Putin era să anexeze Ucraina până în august

Anexaţi Ucraina până în august, a fost planul pre-invazie al preşedintelui rus, Vladimir Putin,conform celor care reiese din unele documente confidenţiale obţinute de think tank-ul britanic legat de armata Royal United Services Institute for Defense and Security Studies (RUSI).

11321 afișări
Imaginea articolului Dezvăluirile britanicilor: planul ascuns al lui Putin era să anexeze Ucraina până în august

Dezvăluirile britanicilor: planul lui Putin era să anexeze Ucraina până în august

Potrivit think tank-ului, în aceste documente, aparent semnate de Putin, Rusia plănuia să preia controlul asupra Ucrainei în termen de 10 zile de la invazie.

Doar un grup select de oficiali ruşi ar fi ştiut despre planuri, astfel încât şefii adjuncţi ai armatei ruse să nu fi cunoscut strategia decât cu câteva zile înainte de începerea invaziei.

Totodată, unităţile militare tactice nu ar fi primit ordine decât cu câteva ore înainte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici