Dick Cheney nu este sigur dacă Osama ben Laden mai este în viaţă

Vicepreşedintele american Dick Cheney a declarat că nu este sigur că Osama ben Laden este încă în viaţă, într-un interviu difuzat duminică de postul de televiziune american Fox News.

16 afișări
Imaginea articolului Dick Cheney nu este sigur dacă Osama ben Laden mai este în viaţă

Dick Cheney nu este sigur dacă Osama ben Laden mai este în viaţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat dacă liderul al-Qaida este încă în viaţă, el a răspuns: "Nu ştiu, dar îmi imaginez că da".

La 13 noiembrie, directorul CIA Michael Hayden a lăsat să se înţeleagă că liderul al-Qaida este încă în viaţă.

Osama ben Laden este foarte izolat şi a fost obligat să "consacre multă energie propriei sale supravieţuiri", afirmase el.

La 9 decembrie, preşedintele George W. Bush a indicat de asemenea că ben Laden ar fi în viaţă, dând asigurări că liderul al-Qaida şi adjunctul său, Ayman al-Zawahiri, vor fi doborâţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici