Din ce motiv războiul s-ar putea termina până în mai. Răspunsul dat de un consilier prezidenţial ucrainean

  • Războiul din Ucraina se va termina probabil la începutul lunii mai
  • Atunci se preconizează că Rusia va rămâne fără resurse pentru a-şi ataca vecinul
  • Negocierile dintre cele două state beligerante nu au înregistrat progrese semnificative
8513 afișări
Imaginea articolului Din ce motiv războiul s-ar putea termina până în mai. Răspunsul dat de un consilier prezidenţial ucrainean

Sursa foto: MediafaxFoto

Oleksiy Arestovich, consilierul preşedintelui ucrainean Voldomir Zelenski, a declarat războiul din Ucraina se va termina probabil la începutul lunii mai, atunci când Rusia va rămâne fără resurse pentru a continua invazia.

„Cred că cel târziu în mai sau începutul lui mai, ar trebui să avem un acord de pace, poate mult mai devreme, vom vedea. Suntem la răscruce acum: fie va exista un acord de pace încheiat foarte repede, într-o săptămână sau două, cu retragerea trupelor sau luptele vor continua până la epuizare şi vom avea un acord până la mijlocul lunii aprilie sau la sfârşitul lui aprilie”, a declarat Arestovich.

Discuţiile dintre Moscova şi Kiev stagnează, procesul fiind îngreunat de perspectivele diferite ale taberelor implicate în conflict.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici