Directorul general al Oracle, Mark Hurd, a decedat

Mark Hurd, directorul general al Oracle şi fost director general al Hewlett-Packard a încetat din viaţă vineri, la vârsta de 62 de ani, potrivit CNN.

13435 afișări
Imaginea articolului Directorul general al Oracle, Mark Hurd, a decedat

Sursa foto: Wikipedia

Informaţia a fost confirmată de co-fondatorul Oracle, Larry Ellison. „Cu profundă durere vă anunţ că Mark Hurd a încetat din viaţă în această dimineaţă. Mark a fost prietenul meu apropiat şi de neînlocuit şi un coleg de încredere”, a scris Ellison într-un mesaj intern transmis angajaţilor companiei şi postat pe site-ul personal al lui Hurd. „Oracle a pierdut un lider genial şi iubit, care a influenţat vieţile noastre în deceniul său de la Oracle. Cu toţii vom simţi lipsa bunătăţii şi abilităţii rare a lui Mark de a analiza, simplifica şi rezolva problemele rapid”, se arată în mesaj.

Hurd anunţase luna trecută că îşi va întrerupe temporar activitatea din motive de sănătate, pe care, însă, nu le-a făcut publice. Atunci, într-un mesaj adresat angajaţilor, Hurd spunea: „Am decis că trebuie să petrec o perioadă concentrându-mă pe sănătatea mea”.

Mark Hurd a devenit director general al Oracle în 2014.

Taguri:
oracle,
mark hurd,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici