Discursul dur al lui Donald Trump ajută reţeaua Stat Islamic, acuză Hillary Clinton

Discursul antiimigraţie al lui Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia SUA, ajută organizaţia teroristă Stat Islamic să recruteze adepţi, acuză adversara sa democrată, Hillary Clinton, conform ABC New York.

1765 afișări
Imaginea articolului Discursul dur al lui Donald Trump ajută reţeaua Stat Islamic, acuză Hillary Clinton

Discursul dur al lui Donald Trump ajută reţeaua Stat Islamic, acuză Hillary Clinton

"Tipul de discurs al lui Donald Trump ajută organizaţia Stat Islamic să recruteze adepţi, pentru că teroriştii vor să declanşeze un război religios", a afirmat Hillary Clinton.

Candidatul democrat a îndemnat alegătorii, mai ales cei tineri, să nu se lase "distraşi de tipul de retorică" al taberei republicane. "Ameninţările sunt reale, dar la fel este şi determinarea noastră. America nu va ceda, vom fi victorioşi", a spus Clinton, avertizând că este perfect calificată să combată terorismul. "Vom prinde indivizii răi, dar nu vom declanşa un război împotriva unei religii", a subliniat Clinton.

Donald Trump a propus de mai multe ori suspendarea imigraţiei din ţări precum Siria ori Libia, unde organizaţia teroristă Stat Islamic este foarte activă.

După acuzaţiile de luni, echipa de campanie republicană a reacţionat reiterând că Hillary Clinton poartă o parte din responsabilitate pentru amplificarea riscurilor teroriste pentru că, în calitatea de secretar de Stat, nu l-a convins pe preşedintele Barack Obama să menţină efective militare suplimentare în Irak.

"Comentariile făcute de Hillary Clinton astăzi, în care îl acuză pe domnul Donald Trump de trădare, sunt o încercare de distragere a atenţiei de la acţiunile sale jenante în combaterea reţelei Stat Islamic. Dacă Hillary Clinton vrea să afle cu adevărat cauzele ascensiunii SI, trebuie să se uite în oglindă", a transmis echipa de campanie democrată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici