Discursul preşedintelui SUA, întrerupt de militanţi pro-palestinieni. Biden: au dreptate

Discursul preşedintelui SUA, Joe Biden, a fost întrerupt din nou de militanţi pro-palestinieni. Joe Biden a spus că protestatarii au dreptate şi a cerut audienţei să aibă răbdare cu ei. Militanţii i-au cerut explicaţii liderului SUA despre asistenţa medicală din Gaza.

1210 afișări
Imaginea articolului Discursul preşedintelui SUA, întrerupt de militanţi pro-palestinieni. Biden: au dreptate

Discursul preşedintelui SUA, întrerupt de militanţi pro-palestinieni. Biden: au dreptate

Incidentul a avut loc marţi la un eveniment din Raleigh, Carolina de Nord, potrivit Sky News. Preşedintele Joe Biden ţinea un discurs despre asistenţa medicală, în momentul în care a fost întrerupt. „Dar asistenţa medicală din Gaza?”, au ţipat doi protestatari.

„Toată lumea merită asistenţă medicală”, a răspuns Biden, în timp ce protestatarii au strigat că spitalele din Gaza sunt bombardate.

Preşedintele a cerut audienţei „să aibă răbdare cu ei”.

„Au dreptate. Trebuie să avem mai multă grijă în Gaza”, a spus el după ce protestatarii au fost escortaţi afară.

Biden s-a confruntat cu mai multe proteste faţă de război după ce Israelul a lansat campania militară din Gaza. În ultima vreme relaţiile SUA - Israel au devenit tensionate, preşedintele Joe Biden crescând presiunea politică asupra prim-ministrului Benjamin Netanyahu pentru a permite mai mult ajutor în Gaza.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici