Discursul Reginei Elizabeth a II-a: Monarhul anunţă care sunt priorităţile Guvernului Boris Johnson

Prioritatea Guvernului condus de premierul Boris Johnson este aceea de a scoate Marea Britanie din UE la 31 ianuarie şi de a negocia un acord de comerţ liber cu Blocul comunitar, a declarat joi regina Elizabeth a II-a, relatează Reuters.

1430 afișări
Imaginea articolului Discursul Reginei Elizabeth a II-a: Monarhul anunţă care sunt priorităţile Guvernului Boris Johnson

Sursa FOTO: Profimedia Images

"Prioritatea Guvernului este acela de a duce la sfârşit ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană la 31 ianuarie", a declarat regina în faţa membrilor Parlamentuluil.

"Astfel, miniştrii mei vor construi viitoare relaţii cu UE, care să se bazeze pe comerţ liber de care să beneficieze întreaga Mare Britanie", a adăugat aceasta.

Camera Comunelor urmează să se pronunţe asupra proiectului de Acord Brexit, iar Boris Johnson speră că va obţine un vot favorabil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici