Dmitri Medvedev, în delir total: "Rusia este într-un război sfânt cu Satana"

Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev a etichetat vineri războiul Rusiei din Ucraina drept un "conflict sfânt cu Occidentul stăpânit de Diavol". El a avertizat că Moscova va trimite toţi duşmanii ortodoxiei în "focurile eterne ale iadului".

1515 afișări
Imaginea articolului Dmitri Medvedev, în delir total: "Rusia este într-un război sfânt cu Satana"

Sursa Foto - Elon Musk/ Dimitri Medvedev (Twitter) -Fallen angels in Hell (Wikipedia)

"Războiul Sfânt al Rusiei împotriva Satanismului Occidental"

Invazia Ucrainei de către Rusia a ucis zeci de mii de oameni şi a declanşat cea mai mare confruntare cu Occidentul de la criza rachetelor din Cuba din 1962, când superputerile Războiului Rece s-au apropiat cel mai mult de anihilarea nucleară. 

Dacă atunci era o luptă între două sisteme economice, capitalism vs comunism, acum este o luptă dusă la nivel religios între libertatea religioasă a Occidentului (care permite cetăţenilor să fie atei, agnostici sau să aibă libertatea de-aşi alege religia) vs fanatismul ortodox al Rusiei care acuză Europa şi America ca fiind "sataniste". 

Medvedev, care s-a prezentat odată drept un preşedinte liberal şi reformator din 2008 până în 2012, a spus că Moscova se luptă cu „naziştii nebuni şi drogaţi de la Kievi”, susţinuţi de occidentali despre care spune că „le curge saliva pe bărbie din cauza degenerării”.

Ucraina şi Occidentul au respins în mod repetat afirmaţiile preşedintelui Vladimir Putin că Ucraina este condusă de fascişti care au persecutat vorbitorii de limbă rusă. În schimb, au prezentat războiul ca pe o acaparare brutală de pământ de către Moscova, transmite Reuters.

Într-un mesaj care marchează Ziua Unităţii Naţionale a Rusiei, Medvedev a spus că sarcina patriei este să-l  „oprească pe conducătorul suprem al Iadului,  cunoscut ca Satan, Lucifer sau Iblis”.

Medvedev, acum vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a spus că Rusia are arme diferite, inclusiv capacitatea de a „trimite toţi duşmanii noştri în Gheena de foc”.

De când a început războiul, retorica lui Medvedev a devenit din ce în ce mai acerbă. "Armele lui Satan", a spus Medvedev, sunt "minciuni complicate. Iar arma noastră este adevărul. De aceea cauza noastră este corectă. De aceea victoria va fi a noastră! Sărbători fericite!". 

Putin şi patriarhul Kiril îndoctrinează populaţia Rusiei. Ei transmit că Armaghedonul, bătălia finală dintre bine şi rău, a început! 

De la discursul său din septembrie privind anexarea regiunii ucrainene Donbass, Vladimir Putin a tot repetat că Occidentul este "SATANIST", iar Rusia duce un război sfânt. 

Kiril, Patriarhul Bisericii Ortodoxe din Rusia, a susţinut că sufletele soldaţilor ruşi care mor în războiul dus împotriva Ucrainei "se vor duce în Rai, iar păcatele le vor fi iertate de Dumnezeu dacă omoară ucraineni".

Propagandiştii putinişti au declarat la televiziunea rusă de stat că "în caz de război nuclear, sufletele ruşilor se vor duce în rai, iar sufletele occidentalilor vor arde în iad precum gândacii". 

Propaganda rusească anti-occidentală în care acuză Vestul ca fiind materialist şi satanist nu este tocmai nouă, fiind răspândită pe reţelele de socializare şi site-uri conspiraţioniste de peste zece ani. 

Elon Musk, care a discutat recent cu Medvedev pe Twitter, s-a costumat în Diavol 

Fostul preşedinte rus a purtat discuţii pe Twitter cu şeful platformei de socializare, Elon Musk. Medvedev i-a transmis să înceteze să mai ajute Ucraina cu sateliţii Starlink şi că îl invită la parada de Ziua Victoriei ce se va desfăşura pe 9 mai 2023. 

Elon Musk s-a costumat în "Campionul Diavolului"  la petrecerea de Halloween ce a fost organizată de Heidi Klum. Costumul miliardarului a avut un simbol satanist pe piept. 

Pentru că miliardrul este un binecunoscut troll, ar fi trimis prin costumul său un mesaj subtil de ironizare a retoricii kremlineze din ultima vreme. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici