Doctor ginecolog din New York, acuzat de agresiuni sexuale în serie

  • Fostul ginecolog este acuzat că a abuzat zeci de pacienţi
  • El şi-a pierdut licenţa medicală în 2016
  • Soţia fostului candidat democratic la preşedinţie Andrew Yang a fost una dintre victime
1122 afișări
Imaginea articolului Doctor ginecolog din New York, acuzat de agresiuni sexuale în serie

Doctor ginecolog din New York, acuzat de agresiuni sexuale în serie

Un fost ginecolog al Universităţii Columbia, acuzat de soţia fostului candidat la preşedinţie Andrew Yang de agresiune sexuală, a fost pus sub acuzare pentru abuzarea sexuală a unor paciente de sex feminin, inclusiv o minoră, timp de aproape două decenii, scrie CNN.

Robert Hadden, în vârstă de 62 de ani, are şase capete de acuzare, iar pentru fiecare riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare.

Fostul ginecolog a fost arestat miercuri dimineaţă şi acuzat de procurori că a determinat şase victime să călătorească între state pentru a se angaja în activităţi sexuale ilegale, a procurorul care se ocupă de caz.

Printre femeile care au depus acuzaţii pe numele medicului se numără şi Evelyn Yang, soţia fostului candidat la preşedinţie democratic.

Ea a declarat pentru CNN în ianuarie că a fost agresată sexual de Hadden.

Este a doua oară când Hadden este trimis în judecată. El şi-a pierdut licenţa medicală în 2016, ca urmare a unei înţelegeri cu procurorul din districtul Manhattan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici