Doi angajaţi de la Muzeul de Artă Modernă din New York au fost înjunghiaţi. Atacatorul este căutat de poliţie

  • Un abonat al Muzeului de Artă Modernă al cărui card de membru a fost recent revocat pe motive disciplinare a înjunghiat doi angajaţi
  • Reacţia violentă a venit după ce i-a fost refuzat accesul în locaţie
  • Starea răniţilor este stabilă
735 afișări
Imaginea articolului Doi angajaţi de la Muzeul de Artă Modernă din New York au fost înjunghiaţi. Atacatorul este căutat de poliţie

Sursa foto: Profimedia

Un abonat al Muzeului de Artă Modernă (MoMA) din New York a înjunghiat doi angajaţi, după ce i-au refuzat intrarea în incintă. Bărbatului i se revocase anterior cardul de membru pe motive disciplinare.

Cele două victime, ambele femei, au fost transportate de urgenţă la spital. Acestea prezentau multiple plăgi prin înjunghiere în partea superioară a corpului. Starea lor este stabilă.

Atacatorul a fugit de la faţa locului şi acum este în vizorul Departamentului de Poliţie din New York. Poliţiştii l-au dat în urmărire generală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici