Doi băieţi primesc despăgubiri după ce au acuzat Malaysia Airlines de neglijenţă în tragedia MH370

Doi băieţi care au dat în judecată pentru neglijenţă campania Malaysia Airlines şi Guvernul malaysian în legătură cu tragedia zborului MH370 au ajuns la o înţelegere cu acestea asupra unei sume nedezvăluite, au anunţat marţi avocaţii, relatează DPA în pagina electronică.

715 afișări
Imaginea articolului Doi băieţi primesc despăgubiri după ce au acuzat Malaysia Airlines de neglijenţă în tragedia MH370

Doi băieţi primesc despăgubiri după ce au acuzat Malaysia Airlines de neglijenţă în tragedia MH370 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avocaţii Arunan Selvaraj şi Gary Chong, care i-au reprezentat pe cei doi copii, au precizat că suma a fost agreeată de toate părţile.

"Problema a fost soluţionată", a declarat Arunan.

Taţii lui Jee Kinson, în vârstă de 14 ani, şi al lui Jee Kinland, în vârstă de 12 ani, s-au aflat printre cele 239 de persoane de la bordul avionului Malaysia Airlines, dat dispărut în drum către Beijing.

Reclamanţii au acuzat compania că nu a luat toate măsurile de siguranţă necesare, ceea ce a condus la dispariţia avionului de linie, pe 8 martie, la aproximativ o oră după ce a decolat de pe Aeroportul Internaţional de la Kuala Lumpur.

Ei au argumentat totodată că Guvernul nu a încercat să stabilească vreun contact, într-o perioadă rezonabilă de timp, după ce zborul MH370 a dispărut de pe radar şi că Departamentul pentru Imigraţie şi-a încălcat atribuţiile permiţând unor pasageri cu acte false de identitate să urce la bordul avionului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici