Doi copii printre cele nouă persoane rănite în atacul cu rachete ruseşti asupra oraşului Dnipro

  • Doi copii se numără printre cele nouă persoane rănite în atacul cu rachete ruseşti asupra oraşului Dnipro, a declarat guvernatorul local, Serhiy Lysak.
  • Acesta vorbeşte despre "o noapte dificilă" pentru regiune.
120 afișări
Imaginea articolului Doi copii printre cele nouă persoane rănite în atacul cu rachete ruseşti asupra oraşului Dnipro

"În primul rând, atacuri cu rachete pe Dnipro. Noaptea, inamicul şi-a continuat teroarea. Am vizitat regiunea Nikopol", a scris guvernatorul din Dnipropetrovsk pe Telegram.

"Artileria grea a lovit chiar Nikopol şi comunitatea Marganets. Consecinţele sunt în curs de investigare. Dar principalul lucru este că localnicii sunt întregi. În Dnipro, numărul victimelor nu s-a schimbat. 9 persoane, inclusiv doi copii. Pe lângă clădirile administrative şi clădirile atacate, avem şi alte pagube. Este vorba de 4 clădiri rezidenţiale din jur. Una dintre ele este înaltă, celelalte sunt cu două etaje. De asemenea, au fost afectate 3 clădiri administrative şi 7 maşini”, susţine Serhiy Lysak.

"Ştiu că este dificil, dar vom persevera. Cei care au dat ordine criminale, le-au executat şi s-au bucurat sincer de nenorocirea noastră, îşi vor primi partea lor. La urma urmei, răul se întoarce întotdeauna la cei care îl poartă", a adăugat acesta.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a postat imagini de după atacul cu rachete ruseşti de la Dnipro: „Dnipro. Vineri seara. O clădire înaltă şi clădirea Serviciului de Securitate al Ucrainei au fost lovite. Teroarea rachetelor ruse din nou. (...) Toate serviciile necesare sunt la faţa locului. Răspundem rapid şi ajutăm oamenii. Ţinem situaţia sub control. Vom face totul pentru a aduce Rusia la pedeapsa totală pentru agresiune şi teroare împotriva poporului nostru. Nenorociţii ăştia vor răspunde. Vom face totul pentru dreptate”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici