Doi morţi şi un rănit înainte de un concert tribut ABBA în Suedia. Cum s-a întâmplat

Două persoane au murit şi o a treia a fost rănită după ce un spectator a căzut de la etajul şapte al unei săli de concerte din Suedia în mulţimea de dedesubt, a confirmat miercuri un purtător de cuvânt al poliţiei pentru CNN.

1224 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi un rănit înainte de un concert tribut ABBA în Suedia. Cum s-a întâmplat

Doi morţi şi un rănit înainte de un concert tribut ABBA în Suedia. Cum s-a întâmplat

Incidentul a avut loc marţi seara, cu aproximativ 30 de minute înainte ca un concert tribut ABBA să înceapă la ora locală 19.30, a precizat purtătorul de cuvânt.

Aproximativ 1.000 de persoane se adunaseră la Uppsala Konsert and Kongress din oraşul Uppsala, la aproximativ 70 de kilometri nord de capitala Stockholm, pentru concert, potrivit poliţiei.

Cu puţin timp înainte de începerea concertului, un bărbat în vârstă de 80 de ani a căzut de la etajul şapte peste alte două persoane - un bărbat şi o femeie în vârstă de 60 de ani - aflate în foaier, a declarat poliţia.

Cei doi bărbaţi au murit, iar femeia rănită a fost transportată la spital. Ea a suferit răni care nu i-au pus viaţa în pericol, potrivit poliţiei.

Poliţia investighează ce s-a întâmplat cu exactitate şi de ce a căzut persoana, a declarat purtătorul de cuvânt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici