Doi români care aveau o afacere ce consta în oferirea de servicii sexuale, expulzaţi din Kuweit

Poliţia din Kuweit a expulzat doi români, inclusiv o prostituată, care aveau în această ţară o afacere ce consta în oferirea de servicii sexuale, relatează Gulf Digital News.

4309 afișări
Imaginea articolului Doi români care aveau o afacere ce consta în oferirea de servicii sexuale, expulzaţi din Kuweit

Doi români care aveau o afacere ce consta în oferirea de servicii sexuale, expulzaţi din Kuweit

Aceştia au mărturisit că au venit în Kuweit pentru a oferi servicii sexuale după ce aranjau online întâlniri cu clienţii.

Proxenetul facilita întâlnirile dintre prostituata româncă şi clienţi în schimbul a 300 de dinari pe oră (aproximativ 4.000 de lei), care erau plătiţi în avans.

Cei doi au fost arestaţi în apartamentul lor situat în districtul Hawali şi li s-a confiscat suma de 4.000 de dinari (aproximativ 53.000 de lei)

În urma anchetei s-a stabilit că cei doi au câştigat o sumă similară de bani în urma acestei afaceri şi că au transferat aceste venituri în România, potrivit cotidianului Alanba.

Potrivit unor informaţii, prostituata româncă avea, în medie, patru clienţi pe zi.

Direcţia pentru Investigarea Infracţiunilor a trimis o scrisoare celorlalte state din cadrul Consiliului de Cooperare al Golfului (CCG) cerându-le să includă numele celor doi români pe o listă neagră.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici