Doi români, împuşcaţi de un spaniol (Video)

Doi români au fost răniţi prin împuşcare sâmbătă, în oraşul spaniol San Sebastian de los Reyes, şi se află în stare gravă, a anunţat poliţia, citată de Madridiario, în pagina electronică.

21 afișări
Imaginea articolului Doi români, împuşcaţi de un spaniol (Video)

Doi români, împuşcaţi de un spaniol (Video)

Unul dintre răniţi, un român în vârstă de 33 de ani, prezenta răni la nivelul toracelui, iar starea sa este foarte gravă. Celălalt bărbat, de asemenea român, a fost rănit în zona feţei şi urma să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, victimele erau conştiente la sosirea serviciilor de urgenţă. Agresorul românilor este un cetăţean spaniol care a fost reţinut.

Primele investigaţii ale poliţiei arată că cei doi români fuseseră angajaţi de agresor pentru realizarea unei lucrări.

Conform ediţiei online a publicaţiei Ecodiario, presupusul agresor a negat însă că el a deschis focul asupra românilor, deşi a recunoscut că a avut o serie de divergenţe cu ei în ceea ce priveşte preţul respectivei lucrări.

Între timp, anchetatorii iau declaraţii de la martori în legătură cu faptele petrecute sâmbătă, în jurul orei 19.40 (18.40 ora României), în apropierea mai multor centre comerciale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici