Donald Trump admite că armele nucleare ar "încheia totul", dar îşi menţine opţiunea de a le folosi

Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia SUA, a declarat că, dacă va deveni preşedinte, nu va fi primul care va utiliza arme nucleare într-un conflict, admiţând că armamentul de acest tip ar "încheia totul", precizând însă că îşi menţine opţiunea folosirii bombelor atomice.

2853 afișări
Imaginea articolului Donald Trump admite că armele nucleare ar "încheia totul", dar îşi menţine opţiunea de a le folosi

Donald Trump admite că armele nucleare ar "încheia totul", dar îşi menţine opţiunea de a le folosi

În cadrul dezbaterii televizate desfăşurate luni, Trump a subliniat că, în cadrul unui conflict, nu ar fi primul care ar lansa un atac nuclear.

"Cred că dacă se ajunge la alternativa armelor nucleare, s-a încheiat totul. Însă, în acelaşi timp, nu pot renunţa la această opţiune. Pentru că, dacă ne uităm la unele ţări, la Coreea de Nord, nu facem nimic acolo", a declarat Trump, citat de NBC News.

"Aş vrea ca toată lumea să pună capăt acestui lucru, să scăpăm de ele", a adăugat Trump, referindu-se la armele nucleare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici