Donald Trump afirmă că summitul SUA-Coreea de Nord nu se va desfăşura în Zona Demilitarizată din Coreea

Preşedintele american Donald Trump a declarat miercuri că va anunţa în trei zile locul unde se va desfăşura summitul istoric la care vor participa liderii SUA şi Coreei de Nord, precizând că evenimentul nu va avea loc în Zona Demilitarizată dintre cele două Coreei, informează site-ul USA Today.

493 afișări
Imaginea articolului Donald Trump afirmă că summitul SUA-Coreea de Nord nu se va desfăşura în Zona Demilitarizată din Coreea

Donald Trump afirmă că summitul SUA-Coreea de Nord nu se va desfăşura în Zona Demilitarizată din Coreea

"Vom anunţa (locul) în trei zile", le-a spus Donald Trump reporterilor de la Casa Albă.

Întrebat dacă summitul va avea loc în Zona Demilitarizată coreeană, preşedintele american a răspuns: "Nu va fi acolo".

Printre posibilele locuri neutre unde summitul ar putea avea loc se numără oraşul-stat Singapore.

Preşedintele SUA a mai afirmat că deşi oamenii spun că ar merita Premiul Nobel pentru Pace, el doreşte un "premiu pentru lume" sub forma unei Corei de Nord denuclearizate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici