Donald Trump este ”nemilos” şi ”mincinos,” afirmă sora sa într-o înregistrare secretă

  • Preşedintele american Donald Trump este o fiinţă „crudă”, „mincinoasă” şi fără principii, spune sora sa.
  • Afirmaţiile au fost înregistrate în secret de nepoata lui Trump, Mary L. Trump.
  • Nepoata preşedintelui a publicat recent şi o carte în care denunţa „familia toxică” din care provine.
7215 afișări
Imaginea articolului Donald Trump este ”nemilos” şi ”mincinos,” afirmă sora sa într-o înregistrare secretă

Profimedia

Preşedintele american Donald Trump este o fiinţă „crudă”, „mincinoasă” şi fără principii. Aşa îl caracterizează sora sa, ale cărei comentarii înregistrate în secret au fost redate sâmbătă, 22 august, de Washington Post, citat de Le Figaro.
 
Maryanne Trump Barry a atacat în special politica de migraţie instituită de preşedinte, ceea ce a dus la separarea copiilor de părinţii lor la frontieră şi trimiterea celor mici la centrele de detenţie. 
 
Tot ce doreşte este să-şi mulţumească baza electorală”, potrivit acestor înregistrări, pe care le-a obţinut cotidianul american. „Nu are niciun principiu. Nu. Tweet-urile lui nenorocite şi minciunile lui, oh, Dumnezeul meu!”, a adăugat ea.
 
Înregistrările au fost făcute de nepoata preşedintelui, Mary Trump, care a publicat recent şi o carte în care denunţa „familia toxică” din care provine.
 
Robert Trump, fratele mai mic al preşedintelui decedat săptămâna trecută, a întreprins fără succes acţiuni legale pentru a încerca să împiedice publicarea cărţii. Aproximativ 950.000 de exemplare au fost vândute chiar în prima zi. Casa Albă a considera-o o „minciună.”
 
Sora lui Trump susţine că acesta a trişat la admiterea de la facultate, o afirmaţie prezentă şi în cartea lui Mary Trump. 
 
"El a intrat la Universitatea din Pennsylvania pentru că a dat altcineva examenele în locul lui," spune ea.
 
Nici preşedintele, nici Casa Albă nu au comentat afirmaţiile.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici