Donald Trump îi dă replica lui Michelle Obama: "Administraţia Obama/Biden a fost cea mai coruptă din istorie"

  • Michelle Obama consideră că "Donald Trump este preşedintele greşit" al Statelor Unite
  • Trump: "Cineva să îi explice vă rog lui Michelle Obama că Donald Trump nu ar fi ajuns aici, la Casa Albă, dacă nu ar fi existat politicile soţului ei, Barack Obama"
  • "Administraţia Obama/Biden a fost cea mai coruptă din istorie (...)", a acuzat Donald Trump
1116 afișări
Imaginea articolului Donald Trump îi dă replica lui Michelle Obama: "Administraţia Obama/Biden a fost cea mai coruptă din istorie"

Donald Trump îi dă replica lui Michelle Obama: "Administraţia Obama/Biden a fost cea mai coruptă din istorie"

Preşedintele SUA, Donald Trump, a replicat vehement la criticile fostei Prime Doamne Michelle Obama, afirmând că el nu ar fi câştigat alegerile dacă nu ar fi existat o stare de nemulţumire profundă faţă de Administraţia Barack Obama / Joseph Biden, pe care o consideră "cea mai coruptă din istorie".

Prezentă la Convenţia Partidului Democrat, desfăşurată virtual, Michelle Obama a declarat că "Donald Trump este preşedintele greşit" al Statelor Unite, conform BBC. "Economia noastră este ruinată din cauza unui virus pe care acest preşedinte l-a minimizat prea mult timp", a adăugat Michelle Obama.

Convenţia Partidului Democrat va formaliza candidatura fostului vicepreşedinte Joseph Biden în scrutinul prezidenţial programat în noiembrie.

"Cineva să îi explice vă rog lui Michelle Obama că Donald Trump nu ar fi ajuns aici, la Casa Albă, dacă nu ar fi existat politicile soţului ei, Barack Obama", a replicat Donald Trump prin Twitter.

"Administraţia Obama/Biden a fost cea mai coruptă din istorie, inclusiv pentru faptul că au fost prinşi spionând campania mea electorală, cel mai mare scandal politic din istoria ţării noastre. Se numeşte trădare şi este vorba şi de alte lucruri", a adăugat Donald Trump, încheind ironic: "Mulţumesc pentru cuvintele frumoase, Michelle!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici