Donald Trump: Kim Jong-un va fi testat ca niciodată până acum. Un nebun pe care nu îl interesează că îşi înfometează poporul

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a postat, vineri, un mesaj pe Twitter, în care a scris că liderul de la Phenian, Kim Jong-un, este un ”nebun”, adăugând că va fi testat cum nu a mai fost până acum, informează BBC News.

3889 afișări
Imaginea articolului Donald Trump: Kim Jong-un va fi testat ca niciodată până acum. Un nebun pe care nu îl interesează că îşi înfometează poporul

Donald Trump: Kim Jong-un va fi testat ca niciodată până acum. Un nebun care nu îl interesează că îşi înfometează poporul

”Kim Jong-un, care este în mod evident un nebun pe care nu îl interesează că îşi înfometează sau că îşi ucide poporul, va fi testat ca niciodată până acum”, a scris Trump pe Twitter.

Reacţia preşedintelui american vine la doar câteva ore după ce liderul Coreei de Nord a declarat că Phenianul va lua în considerare ”contra-măsuri severe de cel mai înalt nivel” împotriva Statelor Unite ca răspuns în faţa ameninţărilor lui Donald Trump.

Preşedintele american, Donald Trump, a avertizat marţi, în discursul rostit la ONU, că va "distruge" Coreea de Nord în cazul în care liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-Un, va asuma "misiunea sinucigaşă" de a ameninţa Statele Unite.

”Ca bărbat din Republica Populară Democrată Coreeană şi în numele demnităţii şi onoarei statului şi poporului meu, şi din partea mea însăşi, îl voi face pe cel ce deţine prerogativele comenzii supreme ale Statelor Unite să plătească scump pentru discursul său”, a afirmat Kim Jong-un.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici