Donald Trump nu se lasă învins. Ameninţă că are dovezi despre frauda la vot

  • Donald Trump nu acceptă victoria lui Joe Biden.
  • Donald Trump a afirmat că „Vin dovezi uriaşe despre frauda la vot”.
  • Kayleigh McEnany este de părere că „Preşedintele este încă implicat în litigii legate de alegeri”.
  • Mitch McConnell, şeful republican al Senatului, a recunoscut victoria lui Joe Biden.
423 afișări
Imaginea articolului Donald Trump nu se lasă învins. Ameninţă că are dovezi despre frauda la vot

Donald Trump nu se lasă învins. Ameninţă că are dovezi despre frauda la vot

Joe Biden a fost ales oficial preşedinte al Statelor Unite, dar Donald Trump nu se dă bătut, ci continuă să aducă dovezi despre frauda la vot.
„Vin dovezi uriaşe despre frauda la vot! Nu s-a mai întâmplat aşa ceva în ţara noastră, a afirmat Donald Trump.
 
Contul său de Twitter s-a umplut în ultima zi de mesaje despre fraudă. Purtătorul de cuvânt al Casei Albe a spus clar că lucrurile nu s-au terminat.
 
„Acum că a votat Colegiul Electoral, preşedintele recunoaşte că Joe Biden este preşedintele-ales şi are vreun plan să-l invite la Casa Albă? Preşedintele este încă implicat în litigii legate de alegeri. Votul de ieri a fost doar un pas în procesul constituţional”, a afirmat Kayleigh Mcenany, purtătorul de cuvânt al Casei Albe.
 
Dar unul dintre cei mai puternici aliaţi ai preşedintelui a recunoscut victoria lui Joe Biden. Este vorba despre Mitch McConnel, liderul republicanilor din Senat, care l-a apărat pe Trump până acum. Totuşi, nu a fost o lovitură dată din senin. McConnel a sunat la Casa Albă înainte să vorbească public.
 
„Milioane dintre noi au sperat că alegerile prezidenţiale vor avea un alt rezultat. Colegiul Electoral a decis. Vreau să-l felicit pe preşedintele ales, Joe Biden”, a declarat Mitch Mcconnel, liderul republicanilor din Senat
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici