Donald Trump reia atacurile la adresa lui Nancy Pelosi

Preşedintele american Donald Trump a criticat-o din nou vineri pe Nancy Pelosi, preşedinta Camerei Reprezentanţilor, în contextul disputei privind finanţarea construirii zidului de la frontiera cu Mexic, relatează Reuters.

397 afișări
Imaginea articolului Donald Trump reia atacurile la adresa lui Nancy Pelosi

Donald Trump reia atacurile la adresa lui Nancy Pelosi

„Cred că (Nancy Pelosi, n.red.) este ceva foarte rău pentru ţara noastră”, a declarat preşedintele american într-un interviu pentru postul de televiziune CBS.

Preşedintele a numit-o pe Nancy Pelosi „foarte rigidă”, deoarece „încearcă să câştige o luptă politică” prin refuzul de finanţare a zidului.

Donald Trump consideră că zidul de la frontiera dintre Statele Unite şi Mexic este necesar pentru oprirea imigraţiei ilegale şi a traficului de droguri. Nancy Pelosi consideră dorinţa preşedintelui american scumpă, inutilă şi imorală.

„Mai exact, ea îşi doreşte frontiere deschise. Nu o deranjează traficul de carne vie, altfel nu ar face acest lucru”, a declarat Donald Trump.

Preşedintele american Donald Trump a transmis vineri că există „şanse mari” să declare stare de urgenţă pentru a obţine banii pentru finanţarea zidului de la frontiera cu Mexic, acţiune care va sfida puterea Congresului american. Conform prevederilor din Constituţia Statelor Unite, Congresul este responsabil de buget şi de aprobarea cheltuielilor mari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici