Donald Trump se oferă să asiste Mexicul în ancheta privind atacul armat de marţi

Preşedintele american Donald Trump i-a transmis omologului său mexican Andres Manuel Lopez Obrador, într-o conversaţie la telefon, că SUA se oferă să asiste Mexicul în ancheta privind atacul armat soldat cu nouă morţi, inclusiv şase copii, relatează Reuters.

362 afișări
Imaginea articolului Donald Trump se oferă să asiste Mexicul în ancheta privind atacul armat de marţi

Donald Trump se oferă să asiste Mexicul în ancheta privind atacul armat de marţi

"Preşedintele Trump a clarificat faptul că Statele Unite condamnă aceste acte de violenţă fără sens, care au avut ca rezultat moartea a nouă americani şi i-a transmis Mexicului că îi oferă asistenţă pentru a se asigura că vinovaţii vor fi judecaţi pentru faptele lor", se arată într-un comunicat.

Şase copii şi trei femei au murit în atacul armat care a avut loc în nordul Mexicului şi care a vizat o familie asociată cu o comunitate de mormoni, a informat marţi ministrul mexican de Securitate, Alfonso Durazo.

Taguri:
sua,
mexic,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici