Donald Trump şi Emmanuel Macron vor avea o întrevedere înainte de summitul NATO

Preşedintele francez a informat că urmează să aibă o întrevedere cu omologul său american Donald Trump înainte de summitul NATO care va avea loc pe 4 decembrie la Londra, relatează site-ul agenţiei Reuters.

152 afișări
Imaginea articolului Donald Trump şi Emmanuel Macron vor avea o întrevedere înainte de summitul NATO

Donald Trump şi Emmanuel Macron vor avea o întrevedere înainte de summitul NATO

Macron a informat într-un mesaj postat pe Twitter că „a avut o conversaţie telefonică extraordinară” cu Donald Trump.

Cei doi lideri au discutat despre situaţia din Siria, Iran şi despre NATO.

„Am fost de acord cu multe lucruri şi ne vom întâlni înainte de summitul NATO de la Londra", a adăugat acesta.

Preşedintele Franţei a avertizat recent că NATO se află în „moarte cerebrală” deoarece ţările UE nu se mai pot baza pe Statele Unite.

Foto: Hepta

Taguri:
franţa,
sua,
nato

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici