Donald Trump şi Kim Jong-un se vor întâlni după alegerile din noiembrie din Statele Unite

Preşedintele american Donald Trump a declarat marţi că al doilea summit cu liderul nord-coreean Kim Jong-un va avea loc cândva după alegerile parţiale din Statele Unite din data de 6 noiembrie, relatează Reuters.

2766 afișări
Imaginea articolului Donald Trump şi Kim Jong-un se vor întâlni după alegerile din noiembrie din Statele Unite

Donald Trump şi Kim Jong-un se vor întâlni după alegerile din noiembrie din Statele Unite

„Va fi după alegerile parţiale. Nu pot să plec acum”, le-a spus Trump reporterilor înaintea plecării spre o adunare electorală din Iowa.

Donald Trump a declarat că momentan se fac planuri pentru organizarea celui de-al doilea summit cu liderul Coreei de Nord şi crede că discuţiile diplomatice dintre cele două ţări au „un progres incredibil”.

Conform declaraţiei preşedintelui, secretarul de Stat Mike Pompeo a avut discuţii productive cu Kim Jong-un pe parcursul weekendului şi că sunt luate în considerare trei sau patru locaţii pentru organizarea summitului.

„Deşi este cale lungă până acolo şi cred că e nevoie de multă muncă, putem vedea acum o cale prin care să ajungem la scopul final, care este denuclearizarea completă şi verificată a Coreei de Nord”, a declarat Mike Pompeo.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici