Donald Trump: SUA nu au impus încă cele mai stricte sancţiuni asupra Venezuelei

Preşedintele american Donald Trump a declarat marţi că administraţia SUA nu au impus încă "cele mai stricte sancţiuni" împotriva regimului preşedintelui venezuelean Nicolas Maduro, relatează site-ul postului CNN.

156 afișări
Imaginea articolului Donald Trump: SUA nu au impus încă cele mai stricte sancţiuni asupra Venezuelei

Donald Trump: SUA nu au impus încă cele mai stricte sancţiuni asupra Venezuelei

"Într-un anumit moment, îmi imaginez că lucrurile se vor schimba, dar încă nu am impus cele mai stricte sancţiuni. Putem impune cele mai stricte sancţiuni şi toate opţiunile sunt luate în considerare, aşa că există şi acest factor, dar încă nu am impus cele mai stricte sancţiuni", a declarat Trump.

Liderul de la Casa Albă nu a dat mai multe detalii despre sancţiunile la care se referă, însă a informat că cele impuse până acum de SUA sunt "de nivel mediu".

În luna ianuarie, SUA au sancţionar compania petrolieră de stat din Venezuela, punând presiune financiară pe regimul lui Maduro. Statele Unite se numără printre ţările care l-au recunoscut pe liderul opoziţiei Venezuelene, Juan Guaido, ca preşedinte interimar.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici