Două adolescente din Pakistan au fugit de acasă pentru a merge la un concert în Coreea de Sud

Două adolescente, date dispărute în Pakistan săptămâna trecută, au fost găsite la peste 1.200 de kilometri distanţă de casă după ce au încercat să ajungă în Coreea de Sud pentru a se întâlni cu trupa K-pop BTS, a anunţat poliţia, potrivit CNN.

730 afișări
Imaginea articolului Două adolescente din Pakistan au fugit de acasă pentru a merge la un concert în Coreea de Sud

FOTO Twitter

Cele două fete, în vârstă de 13 şi 14 ani, au fost date dispărute sâmbătă în oraşul Karachi, a declarat Abraiz Ali Abbasi, un şef de poliţie din zonă.

În timpul unei percheziţii în locuinţele lor, poliţia a găsit un jurnal care dezvăluia planurile fetelor de a călători în Coreea de Sud pentru a se întâlni cu grupul BTS, a explicat Abbasi.

„Din jurnal am văzut menţiuni despre orarul trenurilor şi despre faptul că plănuiau să fugă cu un alt prieten pe care l-am interogat apoi. Am început să urmărim pista şi am aflat că se aflau în custodia poliţiei din oraşul Lahore, unde călătoriseră cu trenul", a adăugat Abassi.

El a mai spus că au fost făcute aranjamente pentru ca fetele să fie duse acasă.

Genul muzical K-pop are un număr uriaş de fani în întreaga lume, inclusiv în Pakistan. Posterele şi albumele formaţiei BTS sunt vândute foarte bine în Pakistan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici