Video Două avioane americane F-18 s-au prăbuşit în Golf în urma unei coliziuni

Două avioane de vânătoare americane de tip F-18, de pe portavionul USS Harry Truman, s-au prăbuşit în Golf luni, după ce au intrat în coliziune în aer, însă membrii echipajului sunt teferi, au precizat Forţele navale americane.

15 afișări

"Cei trei piloţi au fost recuperaţi teferi la bordul portavionului USS Harry Truman", a declarat viceamiralul Kevin Cosgriff, comandantul celei de-a cincea flote americane, cu baza în Bahrain, în cadrul unei teleconferinţe cu presa.

Un oficial din cadrul Pentagonului a declarat sub protecţia anonimatului că nu există "nici o legătură" între acest accident şi incidentul naval petrecut duminică între vedete iraniene şi nave de război americane, în strâmtoarea Hormuz.

Conform Pentagonului, cinci vedete iraniene s-au apropiat duminică dimineaţă la circa 200 de metri de trei nave de război ale Forţelor navale americane, care traversau apele internaţionale ale Golfului Persic, şi au ameninţat prin radio că le vor ataca.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici