Două clădiri ale ONU din New York, pline de ploşniţe

O epidemie de ploşniţe la New York a afectat două imobile ale Organizaţiei Naţiunilor Unite, care a luat măsuri pentru a le elimina, a anunţat ONU miercuri, într-un comunicat.

341 afișări
Imaginea articolului Două clădiri ale ONU din New York, pline de ploşniţe

Două clădiri ale ONU din New York, pline de ploşniţe (Imagine: Mediafa Foto/AFP)

Aceste ploşniţe au fost localizate în mobilier de la etajele al 19-lea şi al 20-lea ale clădirii secretariatului ONU, la 15 octombrie. La 22 octombrie, alte ploşniţe au fost găsite la primul nivel al subsolului în clădirea bibliotecii ONU.

Mobilierul a fost deplasat într-un loc care nu este frecventat de personalul ONU, unde va fi tratat prin fumigaţie.

Nici un membru al personalului ONU nu a fost înţepat de aceşti paraziţi. "Continuăm să respectăm sfaturile avizate ale speicaliştilor noştri şi realizăm alte teste cu ajutorul câinilor special antrenaţi", pentru a ne asigura că nu mai există ploşniţe în sediile ONU, adaugă comunicatul.

Ploşniţe au fost descoperite, în ultimele luni, în locuri celebre din New York, precum Empire State Building, mari magazine ca Bloomingdale's şi hoteluri de lux.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici