Două elicoptere ale armatei s-au prăbuşit în Congo. Cel puţin 22 de oameni au murit

Cel puţin 22 de oameni au murit după ce două elicoptere ale armatei ugandeze s-au prăbuşit în estul statului african Congo.

505 afișări
Imaginea articolului Două elicoptere ale armatei s-au prăbuşit în Congo. Cel puţin 22 de oameni au murit

Două elicoptere ale armatei s-au prăbuşit în Congo. Cel puţin 22 de oameni au murit

Cel puţin 22 de persoane au murit atunci când două elicoptere militare ugandeze s-au prăbuşit în estul Republicii Democrate Congo, a declarat miercuri pentru Reuters un purtător de cuvânt al armatei congoleze.

Uganda a trimis trupe la vecinul său din Africa Centrală în decembrie pentru a ajuta la combaterea unui grup rebel violent cunoscut sub numele de Forţele Democratice Aliate (ADF).

„Forţele nu ne-au spus încă circumstanţele prăbuşirii", a declarat purtătorul de cuvânt, potrivit Reuters.

Un oficial a confirmat prăbuşirea unui elicopter şi existenţa unor victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici