Două femei au fost omorâte de urşi la o grădină zoologică din Japonia

Două femei au fost omorâte de urşi, la o grădină zoologică din Japonia, autorităţile presupunând că animalele au scăpat din cuşti. Incidentele au avut loc la grădina zoologică din rezervaţia naturală Hachimantai, situată în prefectura Akita.

297 afișări
Imaginea articolului Două femei au fost omorâte de urşi la o grădină zoologică din Japonia

Două femei au fost omorâte de urşi la o grădină zoologică din Japonia

Se pare că mai mulţi urşi au scăpat din cuşti şi au atacat un grup de femei, angajate ale grădinii zoologice. Două femei au fost ucise pe loc, iar alta a fost rănită, informează BBC News online.

Autorităţile au reuşit să omoare câţiva urşi, dar nu se ştie cu exactitate câţi au scăpat din cuşti.

Localnicii au fost îndemnaţi să rămână în case, iar zona este patrulată de poliţişti şi de pompieri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici