Două persoane au decedat după ce o mină de război a explodat pe litoralul din Odesa

Două persoane au murit şi una a fost rănită în urma detonării unui dispozitiv exploziv pe plaja din satul Zatoka din regiunea Odesa, potrivit Ukrainska Pravoda.

568 afișări
Imaginea articolului Două persoane au decedat după ce o mină de război a explodat pe litoralul din Odesa

Două persoane au decedat după ce o mină de război a explodat pe litoralul din Odesa

Serhii Bratchuk, purtătorul de cuvânt al Administraţiei militare din regiunea Odesa, a confirmat, pe Telegram incidentul. Bratchuk a raportat că, potrivit informaţiilor preliminare, oamenii au suferit aceste răni în urma exploziei unei mine de rzăboi pe plaja din Zatoka. Ulterior, el a raportat că, în urma incidentului, două persoane au murit şi o persoană a fost rănită. O echipă de investigaţie lucrează la faţa locului.

Purtătorul de cuvânt al armatei din regiunea Odesa le-a reamintit localnicilor despre interdicţia de a merge pe plajele din zonă, pe coastă şi să înoate în mare şi în lacuri de acumulare.

Ulterior, Consiliul municipal din Odesa a raportat detaliile incidentului: „Potrivit informaţiilor preliminare, un grup de bărbaţi erau la odihnă, care a inclus înotul în apropierea uneia dintre plaje, ignorând restricţiile anunţate privind vizitarea coastei şi înotul în apele de coastă, precum şi ignorarea semnelor de avertizarea timpului liber. În timp ce înotau, două persoane au fost ucise pe loc, iar o alta a fost rănită în momentul în care un dispozitiv exploziv necunoscut a fost detonat”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici