Două rachete au fost lansate în Zona Verde din centrul Bagdadului, nu s-au înregistrat victime

Două rachete au fost lansate luni în Zona Verde din centrul Bagdadului, care adăposteşte ambasadele străine şi clădiri guvernamentale, dar nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale, au informat serviciile de securitate, potrivit Reuters.

464 afișări
Imaginea articolului Două rachete au fost lansate în Zona Verde din centrul Bagdadului, nu s-au înregistrat victime

Două rachete au fost lansate în Zona Verde din centrul Bagdadului, nu s-au înregistrat victime

Cele două explozii nu au fost revendicate de nicio organizaţie teroristă. O rachetă a explodat în zona Verde şi o alta a aterizat în râul Tigru, se arată într-un comunicat al serviciilor de securitate irakiene.

Irakul, ai cărui principali aliaţi sunt Washington şi Teheran, se teme că ar putea fi prins în mijlocul oricărui conflict regional între Iran şi Statele Unite. Acesta găzduieşte atât trupele americane, cât şi grupările paramilitare loiale Teheranului.

Statele Unite au acuzat Iranul pentru atacurile recente, inclusiv asupra instalaţiilor petroliere din Arabia Saudită din această lună, pe care Iranul le negă. Ambele ţări spun că nu vor război.

Taguri:
irak,
atentat,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici