Două românce, arestate pentru prostituţie la Béziers

Două românce, mătuşă şi nepoată, au fost arestate, marţi, la Béziers, în Franţa, pentru prostituţie, ele fiind ridicate de poliţişti de pe autostradă, informează www.midilibre.com.

100 afișări
Imaginea articolului Două românce, arestate pentru prostituţie la Béziers

Două românce, arestate pentru prostituţie la Béziers (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cazul privind cele două femei, în vârstă de 30, respectiv 21 de ani, este cercetat de poliţiştii specializaţi în legislaţia privind străinii şi prostituţie, româncele fiind supravegheate de mai mult timp.

Când au fost ridicate mătuşa şi nepoata, poliţiştii au reţinut şi doi bărbaţi care îşi parcaseră maşina în apropierea zonei unde racolau clienţi româncele.

Bărbaţii ar fi circulat cu maşina fără să aibă asigurare, carte de înmatriculare şi revizia tehnică la zi.

Cele două femei tinere au fost plasate în custodie, fiind convocat ofiţerul de poliţie judiciară de la Curtea din Béziers. Poliţia a confiscat 50 de euro, bani porveniţi din prostituţie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici