Drama femeilor obligate să aibă relaţii sexuale cu fraţii soţilor: Nimeni nu recunoaşte, dar toată lumea ştie ce se întâmplă

Numărul mare de avorturi ale embrionilor feminini a dus la scăderea populaţiei în unele zone din India, cum ar fi Baghpat, iar rezultatul îl reprezintă un număr mare de violuri, trafic uman şi chiar împărţirea soţiilor între fraţi.

15825 afișări
Imaginea articolului Drama femeilor obligate să aibă relaţii sexuale cu fraţii soţilor: Nimeni nu recunoaşte, dar toată lumea ştie ce se întâmplă

Drama femeilor obligate să aibă relaţii sexuale cu fraţii soţilor: Nimeni nu recunoaşte, dar toată lumea ştie ce se întâmplă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Una dintre femeile care trece prin această experienţă traumatizantă este Munni, care este forţată să întreţină relaţii sexuale şi să aducă pe lume copiii celor doi fraţi ai soţului ei, scrie dailymail.co.uk.

"Soţul meu şi părinţii lui au spus că trebuie să mă împartă cu fraţii lui. Mă duceau oriunde vroiau, indiferent dacă era zi sau noapte. Dacă mă opuneam, mă băteau cu orice aveau la îndemână. Câteodată mă trimiteau să dorm afară sau turnau kerosen pe mine şi mă ardeau", a declarat Munni, care a reuşit să fugă de acasă, sub pretextul că merge la doctor.

Femeia, care are trei copii cu soţul ei şi cu fraţii lui, nu a depus o plângere la poliţie.

Astfel de cazuri sunt raportate extrem de rar la poliţie, deoarece aceste femei nu sunt lăsate să iasă din casă neînsoţite.

"Deja vedem groaznicul impact al scăderii numărului femeilor în unele comunităţi. Trebuie să privim acest lucru ca pe un avertisment şi trebuie să facem ceva, altfel vom fi în situaţia în care femeile vor fi într-un risc constant de răpire, viol sau chiar lucruri mai grave", a declarat Bhagyashri Dengle, directorul organizaţiei de caritate Plan India.

La doar două ore de mers cu maşina de la New Delhi, viaţa pe care o au locuitorii din districtul Baghpat este complet diferită. Femeile poartă văl în prezenţa bărbaţilor, au grijă de casă şi de copii şi nu au voie să iasă pe stradă neînsoţite. Între timp, bărbaţii stau la umbră, beau ceai, fumează pipă şi se plâng de lipsa femeilor pentru fiii şi fraţii lor.

Conform recensământului din 2011, în districtul Baghpat sunt doar 858 de femei pentru fiecare 1.000 de bărbaţi, în timp de media naţională este de 940 de femei.

În fiecare sat sunt cel puţin cinci sau şase burlaci care nu îşi pot găsi o soţie, iar în unele familii sunt chiar trei sau patru bărbaţi necăsătoriţi.

"Este o problemă serioasă. Nimeni nu recunoaşte, dar toată lumea ştie ce se întâmplă. Unele familii cumpără mirese din alte zone ale ţării, în timp ce altele obligă o noră să aibă relaţii sexuale cu mai mulţi fraţi necăsătoriţi", spuneShri Chand, poliţist pensionat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici