DRAMATIC: Un pescar rănit este salvat cu elicopterul de pe mare - VIDEO

O operaţiune de salvare dramatică a fost filmată în apropiere de Milford Haven, Marea Britanie. Un pescar rănit a fost ridicat în siguranţă de pe nava pe care se afla şi dus cu elicopterul la spital.

196 afișări
Imaginea articolului DRAMATIC: Un pescar rănit este salvat cu elicopterul de pe mare - VIDEO

DRAMATIC: Un pescar rănit este salvat cu elicopterul de pe mare (Imagine: Captură video)

Operaţiunea începe cu momentul în care unul din membrii Royal National Lifeboat Institution (RNLI), o fundaţie britanică de caritate care se ocupă de salvarea vieţilor pe mare, este coborât pe navă, apoi targa cu bărbatul rănit este ridicat şi salvatorul sunt ridicaţi în eclicopter, în condiţii de siguranţă.
 
În 2014, de organizaţia de caritate salvat în medie 24 de persoane pe zi, având în la activ peste 10.000 de vieţi salvate, relatează The Independent.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici