VIDEO  Drone kamikaze deasupra Kievului: Garda Naţională a distrus una cu arme automate

De duminică seara, 43 de drone kamikaze au atacat Ucraina, dar 37 au fost doborâte de forţele de la Kiev, a declarat de Yuriy Ignat, speaker al Comandamentului Forţelor Aeriene ale Forţelor Armate ale Ucrainei, în timpul unei conferinţe la centrul media ucrainean.

2361 afișări
Imaginea articolului Drone kamikaze deasupra Kievului: Garda Naţională a distrus una cu arme automate

Drone kamikaze deasupra Kievului: Garda Naţională a distrus una cu arme automate

Pentru a doborî dronele, a spus oficialul, „au fost implicate toate forţele şi vehiculele, sistemele de aviaţie şi rachete antiaeriene şi alte forţe de apărare. Cel puţin 86% au fost distruse, acesta este un rezultat destul de bun”.

Astăzi, Garda Naţională a intrat şi ea în acţiune pe teren, la Kiev, şi a reuşit să doboare o dronă cu arme automate. În imaginile publicate se poate vedea  chiar momentul exploziei, la câţiva metri distanţă de militari.

AICI, imagini spectaculoase

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici