După ce Air France a mărit zona de interdicţie, Lufthansa anuţă că modifică traseele de zbor spre Japonia, din cauza testelor balistice efectuate de Coreea de Nord

Compania aeriană germană Lufthansa a anunţat vineri modificarea planurilor de zbor spre Japonia, după două teste balistice efectuate de Coreea de Nord, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

1197 afișări
Imaginea articolului După ce Air France a mărit zona de interdicţie, Lufthansa anuţă că modifică traseele de zbor spre Japonia, din cauza testelor balistice efectuate de Coreea de Nord

După ce Air France a mărit zona de interdicţie, Lufthansa anuţă că modifică traseele de zbor spre Japonia, din cauza testelor balistice efectuate de Coreea de Nord

Grupul aerian Lufthansa, care include companiile Swiss, Lufthansa şi Lufthansa Cargo, evita deja de un an zborurile prin nordul Peninsulei Coreea.

"În contextul noilor teste balistice efectuate de Coreea de Nord, Grupul Lufthansa a decis modificarea planurilor de zbor spre şi dinspre Japonia din raţiuni de precauţie", se arată într-un comunicat oficial.

Compania aeriană Air France-KLM a anunţat joi evitarea zborurilor prin spaţiul aerian nord-coreean şi în apropierea Coreei de Nord.

Un avion al companiei Air France-KLM a trecut pe deasupra zonei de impact a rachetei nord-coreene la câteva minute după ce proiectilul a lovit solul, a declarat joi un oficial american. Air France-KLM a negat că pasagerii avionului, care circula pe ruta Paris-Tokyo, ar fi fost în pericol.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici