Ea în sala de naşteri, câinele acasă, pe terasă. Cum a fost o tânără amendată cu 6.000 de euro

  • O tânără a primit o amendă de 6.000 de euro pentru că şi-a lăsat câinele pe balcon cât a mers la un control prenatal.
  • La spital însă i-a venit sorocul, în timp ce câinele lătra şi deranja vecinii.
2339 afișări
Imaginea articolului Ea în sala de naşteri, câinele acasă, pe terasă. Cum a fost o tânără amendată cu 6.000 de euro

Ea în sala de naşteri, câinele acasă, pe terasă. Cum a fost o tânără amendată cu 6.000 de euro

O judecătoare din oraşul italian Imperia a stabilit că femeia de 24 de ani, din Sanremo, este vinovată că şi-a lăsat câinele singur pe terasa casei, deşi fusese internată la spitalul din Nisa, pentru naştere neaşteptată, şi a stabilit o amendă de 6.000 de euro pentru maltratarea animalelor.

Incidentul a avut loc în iulie 2018, când tânăra a mers la spitalul din Nisa pentru o vizită prenatală. În prealabil, a pregătit suficientă apă şi mâncare pentru câine, lăsat pe terasa casei, pentru o presupusă absenţă de câteva ore. La Nisa, însă, tinerei i s-a rupt apa şi a născut, stând în spital până a doua zi, alături de părinţii ei, scrie La Repubblica.

Acuzarea a cerut o amendă de 5.000 de euro, susţinând că proaspăta mamă ar fi trebuit să anunţe pe cineva să îi ia câinele.

Câinele fusese lăsat singur timp de aproximativ 15 ore, în timp ce vecinii, deranjaţi de lătratul continuu, au alertat poliţia.

Avocatul tinerei a anunţat deja că va face apel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici