Echipajul celui mai mare vas de croazieră din lume a salvat 14 naufragiaţi

Echipajul de pe Icon of the Seas, cel mai mare vas de croazieră din lume, a salvat 14 naufragiaţi. Aceştia se aflau pe o barcă în derivă în Marea Caraibilor. Naufragiaţii au fost duşi la bord şi a fost informată Garda de Coastă.

2874 afișări
Imaginea articolului Echipajul celui mai mare vas de croazieră din lume a salvat 14 naufragiaţi

Sursa foto: X

Compania Royal Caribbean, cu sediul în Miami, a anunţat că vaporul de croazieră se îndrepta spre Honduras atunci când a întâlnit ambarcaţiunea „în derivă”, potrivit Sky News.

Pasagerii au auzit prin difuzoare mesajul de urgenţă pentru o persoană aflată peste bord. Echipajul a lansat o navă de salvare pentru a-i transporta pe naufragiaţi.

Aceştia au fost duşi la bord pentru a primi îngrijiri. Căpitanul navei i-a anunţat pe turişti că naufragiaţii erau pierduţi pe mare de opt zile.

Nava de croazieră, care a făcut călătoria inaugurală în ianuarie, poate găzdui 5.610 de oaspeţi şi are 2.350 de membri ai echipajului. Nava are 20 de punţi, 2.800 de cabine pentru oaspeţi şi şapte piscine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici