Efectele surprinzătoare ale pandemiei de coronavirus: Apa canalelor din Veneţia e mai curată ca oricând, în Cagliari delfinii au venit în port | VIDEO

  • Apa din canalele din Veneţia este mai curată ca oricând, un efect al stării de carantină impusă în Italia
  • Mai mulţi delfini au fost surprinşi în portul italian Cagliari, o imagine rar întâlnită în condiţii obişnuite
  • Reducerea poluării în nordul Italiei ca urmare a carantinei este vizibilă din spaţiu
6256 afișări
Imaginea articolului Efectele surprinzătoare ale pandemiei de coronavirus: Apa canalelor din Veneţia e mai curată ca oricând, în Cagliari delfinii au venit în port | VIDEO

Sursa foto: Twitter @Cosodelirante

Canalele din Veneţia sunt mai curate ca oricând, în condiţiile în care decizia autorităţilor italiene de a limita activităţile din cauza crizei coronavirusului a dus la o scădere a poluării, potrivit Daily Mail.

Astfel, apa din canalele oraşului, de obicei poluată, este acum atât de curată încât pot fi văzute chiar şi bancurile de peşti din apă.

De asemenea, la Veneţia şi-au făcut apariţia şi mai multe lebede, de obicei absente din cauza numărului mare de turişti din oraş.

Un alt efect surprinzător al carantinei din Italia a fost apariţia unor delfini în portul Cagliari, o imagine rar întâlnită în condiţii normale.

Reducerea poluării în nordul Italiei poate fi văzută şi din spaţiu. Imagini publicate de Agenţia Spaţială Europeană arată o reducere semnificativă a nivelului de dioxid de azot în Veneţia şi alte oraşe italiene, precum Milano, Torino şi Bologna.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici