Ehud Barack aprobă construirea a sute de locuinţe în Cisioradania

Ministrul israelian al Apărării, Ehud Barak, a dat luni undă verde pentru construirea a 366 de locuinţe în coloniile evreieşti din Cisiordania, a anunţat biroul acestuia.

12 afișări
Imaginea articolului Ehud Barack aprobă construirea a sute de locuinţe în Cisioradania

Ehud Barack aprobă construirea a sute de locuinţe în Cisioradania (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Ministrul Apărării, Ehud Barak, a autorizat construirea a 366 de locuinţe în coloniile din Iudeea-Samaria (Cisiordania)", a anunţat Ministerul Apărării.

Dintre aceste locuinţe, 149 vor fi construite în colonia Har Gilo din blocul Goush Katif, lângă Bethleem, 84 la Moddin Ilit, la est de Ramallah, 76 la Givat Zeev, la nord de Ierusalim, 25 la Kidar, lângă colonia Maale Adumin, la est de Ierusalim, şi alte 20 în colonia Maskiot din Valea Iordanului.

În zilele următoare, Barak urmează să autorizeze construirea altor 84 de locuinţe în colonii, ridicând la 450 numărul total al noilor construcţii, a adăugat ministerul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici