Ehud Olmert este rezervat în legătură cu şansele unui acord de pace cu palestinienii

Premierul israelian Ehud Olmert şi-a exprimat luni scepticismul, în faţa membrilor Parlamentului, în legătură cu şansele ajungerii la un acord de pace cu palestinienii, a anunţat un oficial israelian.

1 afișare
Imaginea articolului Ehud Olmert este rezervat în legătură cu şansele unui acord de pace cu palestinienii

Ehud Olmert este rezervat în legătură cu şansele unui acord de pace cu palestinienii

"Nu sunt sigur că putem ajunge la un acord sau că îl putem aplica", a spus Olmert în faţa membrilor Comisiei pentru Afaceri Externe a Knessetului.

"Dar mi-aş încălca promisiunile dacă nu aş depune eforturi pentru un acord de pace", a subliniat primul-ministru.

Preşedintele american George W. Bush declara săptămâna trecută în Cisiordania că are obiectivul ajungerii la un acord de pace între Israel şi palestinieni în cursul anului 2008.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici