Elicopter militar, PRĂBUŞIT în Ucraina: Toţi membrii echipajului au murit

Un elicopter militar de tip Mi-8 s-a prăbuşit în noaptea de miercuri spre joi într-o regiune din vestul Ucrainei, a anunţat Armata ucraineană, potrivit Reuters.

1485 afișări
Imaginea articolului Elicopter militar, PRĂBUŞIT în Ucraina: Toţi membrii echipajului au murit

Un elicopter militar s-a prăbuşit în Ucraina

Potrivit autorităţilor de la Kiev, toţi cei patru membri ai echipajului au decedat în urma accidentului.

Forţele armate ucrainene nu au anunţat cauza producerii evenimentului.

Potrivit unui comunicat de presă al Armatei ucrainene, citat de agenţia de presă UNIAN, echipe de salvare au fost trimise la faţa locului, iar o comisie de anchetă formată din oficiali ai Ministerului Apărării şi ai Statului Major General s-a deplasat la locul accidentului şi va investiga cazul. Potrivit aceleiaşi surse, cei patru membri ai echipajului efectuau un zbor de antrenament.

După prăbuşire, aparatul de zbor a luat foc, iar incendiul a fost stins de pompierii ajunşi la faţa locului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici