Elon Musk: Twitter restricţionează temporar tweet-urile pe care utilizatorii le pot vedea

Twitter a aplicat o limită temporară la numărul de tweet-uri pe care utilizatorii le pot citi într-o zi, a declarat proprietarul Elon Musk, citat de BBC.

276 afișări
Imaginea articolului Elon Musk: Twitter restricţionează temporar tweet-urile pe care utilizatorii le pot vedea

Într-un tweet, Musk a spus că cei care au conturile neverificate pot citi până la 600 de mesaje pe zi.

Conturile verificate sunt limitate la citirea a 6.000 de postări pe zi, în timp ce conturile recent neverificate pot vedea doar 300 de postări pe zi, a adăugat el.

Musk a spus că limitele temporare au fost pentru a aborda „nivelurile extreme” de răzuire a datelor şi de manipulare a sistemului.

Vineri, cei care au încercat să acceseze Twitter au fost anunţaţi că trebuie să se autentifice pentru a vedea conţinutul. Mişcarea a fost o „măsură de urgenţă temporară”, a spus Elon Musk.

El a susţinut că platforma de socializare „primea date jefuite atât de mult încât degrada serviciul pentru utilizatorii normali”.

Potrivit site-ului Downdetector - care urmăreşte întreruperile online - în Marea Britanie, un vârf de 5.126 de persoane au raportat probleme de accesare a platformei la ora 16:12 BST.

Musk a cumpărat compania anul trecut pentru 44 de miliarde de dolari, după multe schimburi de replici. La scurt timp după ce a preluat conducerea, el a decis să reducă forţa de muncă de la puţin sub 8.000 de angajaţi la aproximativ 1.500.

Într-un interviu acordat BBC, el a declarat că reducerea forţei de muncă nu a fost uşoară. Inginerii au fost incluşi în disponibilizări, iar plecarea lor a stârnit îngrijorări cu privire la stabilitatea platformei. Dar, deşi Musk a recunoscut unele probleme, el a declarat pentru BBC în aprilie că întreruperile nu au durat foarte mult timp şi că site-ul funcţiona bine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici