Elton John a strâns 2,5 milioane de dolari pentru Hillary Clinton

Starul pop Elton John, care a reuşit să strângă 2,5 milioane de dolari pentru campania electorală a lui Hillary Clinton în New York, s-a declarat uimit de misoginismul unora dintre cetăţenii americani, exprimându-şi speranţa că acesta nu o va împiedica să devină preşedinte.

16 afișări
Imaginea articolului Elton John a strâns 2,5 milioane de dolari pentru Hillary Clinton

Elton John a strâns 2,5 milioane de dolari pentru Hillary Clinton

În cadrul evenimentului de strângere de fonduri, în cadrul căruia au fost colectate 2,5 milioane de dolari, artistul a declarat că nu există nimeni mai apt să conducă Statele Unite în etapa următoare.

"Spunând acestea, continui să fiu uimit de atitudinea misogină a unora dinte cetăţenii acestei ţări", a declarat el la sala Radio City Music din Manhattan.

"Motivul pentru care mă aflu aici în această seară este ca să cânt, dar mai ales în calitate de persoană care vine din străinătate, şi stă în America o perioadă lungă de timp şi este extrem de interesată de procesul politic întrucât acesta afectează întreaga lume", a precizat el.

"Am fost întotdeauna un susţinător al lui Hillary Clinton", a insistat el.

Prezentându-l, Clinton a amintit că artistul a cântat şi la Casa Albă la un dineu oficial în perioada în care soţul său a fost preşedinte.

Senatoarea de New York, aflată în competiţie cu Barack Obama, a promis că va duce până la sfârşit lupta pentru învestitura democrată în cursa pentru Casa Albă, argumentând că toate statele au dreptul să îşi exprime opţiunile.

Clinton a declarat că ea nu poate cânta dar că rămâne în continuare pe poziţie, evocând titlul unuia dintre cântecele lui Elton John.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici